ORDU / ALTINORDU - Fatma Mağden Ortaokulu

Fatma Mağden Ortaokulu

Kumbaşı Mh.Şehit Üsteğmen Okan Melikoğlu Caddesi No7 Altınordu/ORDU
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapan nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu yönetici, öğretmen, personel ve velilerin elbirliği ile çevrede, bölgede ve ülkede "MODEL OKUL" olmaktır.2023 Eğitim Vizyon Belgesi çerçevesinde çalışmalarını yürütmektir.
Misyon
Biz sevgi, saygı ve güven ortamında "BAŞARMA AZMİ" ve "GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRME" sorumluluğu ile sorgulayarak öğrenen öğrendiklerini yaşama aktarabilen, üretken, çağdaş, cumhuriyetle barışık, özgür düşünceli, araştırıcı bir gençlik yetiştirmek için varız. Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın,milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için ; Kumbaşı Fatma Mağden İlköğretim Okulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Başarılar
Dolmuşlar