ORDU / ALTINORDU - Fatma Mağden Ortaokulu

Nis

Tiyatro haftası kapsamında okulumuz öğrencileri öğretmenlerimiz rehberliğinde ilimz Karadeniz Tiyatrosunda düzenlenen etkinliklere katıldılar.

Nis

Mart Ayı Şiir Okuma Yarışması Birincisi İdil Erdaş oldu .Öğrencimizi Tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda Pi günü tüm sınıflarda etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ile değerler eğitimi kapsamında "Hoş Geldin Ramazan" etkinliği yapıldı.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen "En Güzel Kitap Nerede Okunur" fotoğraf yarışmasının Ocak ve Şubat ayı birincileri belli oldu.

Şbt

Bu hafta düzenlemiş olduğumuz sabır etkinliği kapsamında öğrencilerimize hediye kutuları dağıttık. Hediye kutularını açmadan sınıfa getiren öğrencilerimize sabır sertifikası verdik.Öğrencilerimiz 1hafta sabırla bekledikleri hediye paketlerini açtılar ve sabır belgesi sertifikalarını aldılar.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 5/A Sınıfı öğrencileri deyim ve atasözlerini canlandırdı.

Şbt

Ordu ili Yıldız Kızlar Oryantring Yarışmasına katılan kızlarımız okulumuzu temsil ettiler.Kendilerine göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Türkçe Öğretmeni Seda Canbudak rehberliğinde 6-A ve 7-A sınıfı öğrencileri dilimizin zenginleri projesi kapsamında atasözleri ve deyimleri resimlerle anlatma çalışması yaptılar.

Fatma Mağden Ortaokulu Öğretmen Randevu Saatleri

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin bocce branşında büyük başarısı